KURS ENGLESKOG JEZIKA

 

 

Za sve kandidate koji žele na nauče ili unaprede znanje engleskog jezika u mogućnosti smo da pružimo naše usluge u vidu provera, testiranja, privatnih časova kao i rad u malim grupama a sve u cilju što bržeg savladavanja engleskog jezika.

UNAPREDI SEBE, ZARADI VIŠE !

 

Sa dugogodišnjim iskustvom u obuci i zapošljavanju radnika za rad u internacionalnim ugostiteljskim kompanija uvideli smo problem koji pojedini kandidati imaju kada treba da popričaju na engleskom jeziku (tačnije “više razumem nego sto pričam”).

Svesni tog problema, sada možemo da Vam pružimo odgovarajuću pomoć kako biste se u kratkom roku spremili da komunicirate u internacionalnom okruženju. Časovi se sastoje od gradiva koje je neophodno da biste mogli da razgovarate na engleskom, ali bez nepotrebnog učenja velikog broja gramatičkih pravila koja su potrebna samo osobama koje moraju imati tečno znanje engleskog jezika. Za potrebe rada u  ugostiteljstvu bitno je da znate da porazgovarate sa gostima i kolegama kako bi gost bio zadovoljan. Na tom principu je zasnovana naša obuka i učenje engleskog jezika.

 

Za sve dalje informacije, stojimo Vam na raspolaganju: safecruise@gmail.com

Kurs engleskog jezika jezika je podeljen u 2 grupe:

1. Osnovni kurs u trajanju od 5 nedelja, 3 x nedeljno, posle čega ćete moći da razgovarate na engleskom jeziku

2. Specijalistički kurs u trajanju od dodatnih 5 nedelja po profesijama: kuvari, konobari, medicinski radnici, prodavci…

UNAPREDI SEBE, ZARADI VIŠE !

 

 

  Vaše ime (nije obavezno)

  Želim da se informišem u vezi:

  Vaša Email adresa (obavezno)

  Naslov poruke

  Vaša poruka nama

  Pa evo, i ja da se zahvalim… Proputovao sam valjda ceo svet, postao elektronicar, sve zahvaljujuci na prvom mestu Safe Cruise-u… Hvala vam puno na pomoci !

  I ja da se zahvalim. 5 godina u Abu Dabiju na dobroj poziciji trenutno,zahvaljujuci Safe Cruise agenciji.

  Skroz korektni, saradjivali davne 2012 god. Ivan, Djordje i Maja mislim, je tada bila ekipa. Receno, ispunjeno, poslat na brod u najkracem mogucem roku.

  Najkorektnija i najbrza saradnja do sada. Izuzetni profesionalci! Konacno radim posao koji volim. Hvala vam za sve Safe cruise. ❤❤❤